Joël

Hoi,

Ik ben Joël Schotanus en ben 24 jaar. Ik houd van muziek, de kermis, het circus en ik bekijk ook graag You Tube filmpjes. Ik zit op gym en verzamel CD’s en DVD’s. Ik houd van allerlei soorten muziek: van mannenkoren en Andre Rieu tot ruziemuziek. Ruziemuziek is hele harde muziek met veel gitaarwerk. Deze muziek mag ik elk jaar bij Opwekking kopen. Ik wil dus elk jaar heel graag met Pinksteren naar Opwekking.

Drie dagen in de week werk ik bij ‘s Heerenloo  aan de Oud Apeldoornseweg en twee dagen bij Zozijn op het terrein van de Lathmer. Ik pak allerlei spullen in.

Ik woon nu nog thuis met mijn moeder, zusje en broertje. Mijn andere broer woont soms thuis en soms in het buitenland. Ik vind het thuis gezellig, maar ik kan daar niet altijd blijven wonen. Om vast te wennen logeer ik nu 1 week per maand bij Schuylenburg. Omdat ik al jaren bij Schuylenburg logeer, ken ik er veel mensen en weet ik de weg op het terrein. Als de Parel straks klaar is en ik er woon, kan ik zelfstandig vanuit het huis via de tuin het terrein van Schuylenburg op.  

In de Parel krijg ik een eigen kamer met genoeg ruimte voor al mijn CD’s, DVD’s en tijdschriften. Deze leg ik altijd heel netjes op stapeltjes voor mijn bed neer. Voordat ik naar bed ga, zorg ik er ook voor dat de onderzetters netjes op tafel liggen, de afstandbediening op de juiste plaats ligt en de stapeltjes voor mijn bed keurig zijn. Ik houd dus van een opgeruimd huis.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.