Wietze

Wietze

Hallo, Ik ben Wietze Kampen en ik ben 21 jaar. Ik woon sinds mijn 18e zelfstandig met begeleiding bij ‘s Heerenloo. Ik woon nu op de Schuylenhof. In de weekenden logeer ik meestal bij mijn ouders. Ik werk twee dagen op de Hinnikhoeve en drie dagen bij ‘Brasserie de Zon”. Beiden liggen op het terrein van Schuylenburg. Sinds september fiets ik zelfstandig naar mijn werk.

1x in de week ga ik paardrijden met anderen LVG jongeren via de SPG bij de manege Pothoven. Omdat ik zelf lang ben (1.90m) zit ik op een groot paard. Ik kan stapvoets, in draf en in galop rijden. Springen doe ik ook af en toe met het paard, maar dat vind ik wel spannend. Ik houd ervan om op vakantie te gaan. Met het huis, met Adios of met Stichting Elisabeth Ruiterkampen. Ik hou van afwisseling.

Ik ga ook 1x in de week naar de Schuyltamboers. Daar sla ik op een trommel.

Ik ga elke week graag naar de kerk,  Berea de Maten, samen met mijn ouders en zusje. Ik neem ook mijn huisgenoten mee naar de kerk.  Ik help maandelijks bij het koffieschenken op de zondag.

Ik wil al heel lang graag bij de Parel wonen. Ik heb er zin in. Ik hoop dat ik dan ook een huisdier mag hebben bij de Parel.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.